Mecidiyeköy escortŞişli escortBakırköy escortHalkalı escortAvcılar escortŞirinevler escortBahçeşehir escortTaksim escortBeşiktaş escortKartal escortKadıköy escortÜmraniye escortAnadolu Yakası escortMaltepe escortBeylikdüzü escortPendik escortAvrupa yakası escortAdana escortKocaeli escortAntalya escortGaziantep escortbeşiktaş escortataköy escorteskişehir escortfethiye escortsakarya escortmuğla escortmalatya escortsamsun escortdenizli escortkonya escortkayseri escortankara escortbursa escortizmir escortataköy escorthalkalı escortdiyarbakır escortmarmaris escortbodrum escortmersin escorttuzla escortataşehir escortşişli escort

DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BAKAN ÇELİK, ÇELİKCAN’LA GÖRÜŞTÜ

Yayınlanma Tarihi :
BAKAN ÇELİK, ÇELİKCAN’LA GÖRÜŞTÜ

omercelik-celikcanBazı etkinliklerde bulunmak üzere Adana’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti başarılar diledi. Beraberinde Adana Valisi Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile birlikte Başkan Çelikcan’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada ‘Adana’nın ve Yüreğir’in kalkınması için çabamız devam edecektir. Vatandaşlarımızın hayat standardını, yaşam kalitesini yükseltecek projelere hep birlikte imza atacağız.’ dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın geride kalan 5 yılda çok güzel hizmetler yaptığını belirten Bakan Çelik ‘ Sayın Çelikcan Yüreğir de 5 yılda çok güzel işler yaptı. Yüreğir halkı bir çok kalıcı yeni hizmetle bu dönemde tanıştı.  Bu hizmetleri gören ve takdir eden vatandaşlarımız Çelikcan ile devam kararı aldılar. Yeni dönemde ise yeni bir heyecanla önceki dönemde yapılanlara fark atacak hizmetler ortaya koyacaklarından şüphem yoktur.

Yapılacak olan hizmetlerde biz kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Halkımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına yapılacak bütün işlere destek olacağız. Yeni dönemin kendisine, ailesine ve mesai arkadaşlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’ şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’e Kültür Evlerinde üretilen bir tablo hediye etti. Bakan Çelik’in kendisini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çelikcan ‘Bizlere ve projelerimize her zaman destek olan Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.  Bizleri onurlandırdılar. ‘ şeklinde konuştu.

YORUM YAP