BIST 100
11.481,67 4,16%
DOLAR
50,0207 0,07%
EURO
56,2301 0,48%
GRAM ALTIN
6.488,48 2,93%
BITCOIN
80.411,00 3,35%
FAİZ
39,62 -0,18%
GÜMÜŞ GRAM
83,75 4,86%
GBP/TRY
67,4057 0,44%
EUR/USD
1,1234 0,37%
BRENT PETROL
100,74 -2,71%
ÇEYREK ALTIN
10.608,67 2,93%
Adana Parçalı Bulutlu
Adana hava durumu
20 °

YUMURTALIK-BÜYÜKŞEHİR İLÇEDE HIZ KESMİYOR

YUMURTALIK-BÜYÜKŞEHİR (1)

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Başkan Vekili Güngör Geçer’e ilçeye verdikleri önem için teşekkür etti

Yumurtalık’ta her adımda hizmet var

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ışıl ışıl, tertemiz bir Yumurtalık için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Yumurtalık Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Altıok, bu kapsamda ilçeyi ziyaret edip kapsamlı bir fizibilite çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer’e teşekkür etti.
Başkan Vekili Güngör Geçer ile birlikte Yumurtalık Belediyesi’nin iştiraki olan Güney Yıldızı’nı ziyaret eden, sahildeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altıok, hemşehrilerinin keyifli, huzurlu ve sağlıklı ortamlarda bulunmaları için yoğun emek harcadıklarını belirtti.

 

 

Vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Başkan Erdinç Altıok ve Başkan Vekili Güngör Geçer, Yumurtalık’taki tüm mahallelere eşit hizmet ulaştırmaya devam edeceklerini, çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü vurguladı.
Yumurtalık Belediyesi’nde Başkan Erdinç Altıok ve bürokratlarla da bir araya gelen Güngör Geçer, ilçedeki Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) şantiyesinde de incelemelerde bulundu.
YOLLAR ASFALTLANIYOR, İŞLETMELER DENETLENİYOR
Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte Yumurtalık’ta yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları da devam ediyor. Ekipler, tüm yolları tek tek onarıyor ve asfaltlıyor.
Yumurtalık’ta hijyen ve sağlığa da büyük önem veriliyor. Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un ısrarla üzerinde durduğu hijyen ve sağlık alanında çalışma yapan Yumurtalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki kasap ve tavukçularda ruhsat, temizlik ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

 

Denetimlerde işletmelerin hijyen kurallarına uyup uymadığı, ürünlerin son kullanım tarihleri, gramajları ve iş yerlerinin ruhsat durumu titizlikle kontrol edildi. Başkan Altıok, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Başkan Vekili Güngör Geçer’e ilçeye verdikleri önem için teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?