BIST 100
11.482,60 1,32%
DOLAR
50,1497 0,09%
EURO
55,9304 -0,72%
GRAM ALTIN
6.556,39 -0,60%
BITCOIN
75.626,00 -0,03%
FAİZ
39,49 0,28%
GÜMÜŞ GRAM
83,81 0,09%
GBP/TRY
67,1077 -0,65%
EUR/USD
1,1143 -0,68%
BRENT PETROL
97,05 -0,34%
ÇEYREK ALTIN
10.719,70 -0,60%
Adana Parçalı Az Bulutlu
Adana hava durumu
12 °

TÜRKMEN: SORUMLULAR HESABINI VERECEK

türkmen

türkmenİmamoğlu’nda yerleşim merkezinde bulunan saman deposunda çıkan yangına, iş makinaları zarar görür gerekçesiyle müdahale etmeyen İmamoğlu Belediyesi’ne Adana Milletvekili Türkmen büyük tepki gösterdi.
İmamoğlu İlçe Merkezinde bir saman deposunda öğlen saatlerinde başlayan yangının 6 saatte söndürülememesi üzerine olayı yerinde incelemek üzere İmamoğlu’na gelen Türkmen vatandaşlardan bilgi aldı. İmamoğlu Belediyesi’ne tepki gösteren mahalleliler ,yangın ihbarı verdiklerini hatta belediye başkanını aradıklarını,belediye başkanından yangına müdahale için iş makinası talep ettiklerini,fakat belediye başkanının kendilerine cevap olarak aracın lastikleri yanar,zarar görür dediklerini iddia ettiler.Çıkan yangını kendi çabalarıyla söndürmeye çalışan mahalle sakinleri iş makinası kiralayarak yangını kendi imkanlarıyla söndürdüler.İmamoğlu Belediye Başkanı’na tepki gösteren mahalle sakinleri ‘’bizim bir araç lastiği kadar önemimiz yokmuş diyerek ‘’ Serzenişte bulundular .
Vatandaşlardan bilgi toplayan Türkmen ‘’ Olayın takipçisi olacağını sorumlular hakkında burada nasıl bir ihmalkârlık yapıldıysa ,hiçbir şeyden çekinmeden bu işin sonuna kadar gideceğimizi söylemek istiyorum. Tek bir vatandaşımızın canı bizim için her şeyden önemlidir’’ dedi.
Yangında can kaybı ve herhangi bir yaralanma olayı yaşanmazken,ciddi sayılabilecek tutarda maddi hasar meydana geldi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?