BIST 100
11.482,60 1,32%
DOLAR
50,1497 0,09%
EURO
55,9304 -0,72%
GRAM ALTIN
6.556,39 -0,60%
BITCOIN
75.922,00 0,13%
FAİZ
39,49 0,28%
GÜMÜŞ GRAM
83,81 0,09%
GBP/TRY
67,1077 -0,65%
EUR/USD
1,1143 -0,68%
BRENT PETROL
97,05 -0,34%
ÇEYREK ALTIN
10.719,70 -0,60%
Adana Açık
Adana hava durumu
17 °

MUHTAR GÖREVİ OĞLUNA DEVRETTİ

muhtar

muhtarAdana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Yeniyayla köyünde muhtarlık babadan oğula el değiştirdi.
Sarıçam’ın en büyük köylerinden birisi olan Yeniyayla köyünde 2 dönemdir muhtarlık yapan İsmet Çetintaş, bu dönem aday olmadı. Babasının aday olmaması üzerine Üniversite mezunu Kenan Çetintaş köyün gençleri tarafından muhtar adayı yapıldı. Kamu yönetimi mezunu olan Kenan Çetintaş, en yakın rakibine 235 oy fark atarak Yeniyayla köyünün yeni muhtarı olarak seçildi.
Sarıçam Kaymakamlığına giderek mazbatasını alan yeni muhtar Kenan Çetintaş’ı, eski muhtar babası İsmet Çetintaş yalnız bırakmayarak mazbata alırken yanında bulundu.
Mazbatayı aldıktan sonra babasıyla beraber hatıra fotoğrafı çektiren Yeniyayla köyünün genç muhtarı Kenan Çetintaş, “ Babam İsmet Çetintaş’ın 2 dönemdir başarıyla yürüttüğü köy muhtarlığını devir almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu seçimde bana destek veren köylülerime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.  Köyümüze genç bakışla hizmet verecek olmanın heyecanıyla dopdoluyum. Yaşadığımız köyümüze çağdaş yerel hizmetler getirmenin uğraşı içerisinde olacağım ve bu konuda en büyük desteği babamdan alacağıma inanıyorum. Onun tecrübesi ile kendi düşüncelerimi harmanlayarak bana oy veren vermeyen tüm köylülerime hizmetin en güzelini getireceğime inanıyorum” dedi.
Kenan cetintas 1980 doğumlu 4 yillik kamu yönetimi mezunu babasi iki donem rakip muhtarla eşit oyu aldi oğlu kenansa ayni rakibe 235 fark atti. Baskanim YENİYAYALA mahallesi genç muhtari Kenan ÇETİNTAŞ görevi Babası İsmet ÇETİNTAŞ tan devraldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?