DOLAR36,0192% 0.05
EURO37,1506% 0.04
STERLIN44,5192% -0.07
FRANG39,5060% 0.01
ALTIN3.370,12% 0,15
BITCOIN98.208,440.583

KONAK KAHVESİ T.ÖZAL’DA

Yayınlanma Tarihi :
KONAK KAHVESİ T.ÖZAL’DA

konakAdana’dan Türkiye’ye ‘Konak Kahvesi’ markasını sunan Konak Kahvesi, şubeler zincirine bir yenisini daha ekledi. İşletmeciliğini Melih Sarıkodal ve ortaklarının yaptığı Konak Kahvesi, geçtiğimiz günlerde Turgut Özal Bulvarı, Kadirli Sitesi’nde (Gökkuşağı civarı) kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla yeni hizmet şubesini açtı. Açılışını Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Vali Vekili Halis Arslan, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun yaptığı törene, CHP eski milletvekili Hulusi Güvel, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan,  MHP Kadirli  İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, Yüreğir ve Sarıçam İlçe Emniyet müdürleri, Türk Eğitim Sen Adana İl Başkanı Selahattin Dolgun, birçok eğitimci, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) Adana Şube Başkanı Nuri Cesurer ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Konak Kahvesi sahibi Melih Sarıkodal, Konak Kahvesi’nin, Mardin’den Çukurova’ya Çukurova’dan Safranbolu evlerine uzanan geniş bir kültürün özelliklerini taşıyan mekana sahip olduğunu belirterek, “Konak Kahvesi Adana’dan Türkiye’ye bir kültür hizmetidir” dedi.

Konak Kahvesi olarak müşterilerine bir marka haline getirdikleri ‘Konak Kahvesi’nin özelliklerini anlatan Melih Sarıkodal, mekanlarında eşsiz kahve çeşitlerini sunduklarını kaydetti. Sarıkodal, Konak Kahvesin’de Antep’in fıstığı, Ordu’nun fındığı, Adana’nın karsanbacı, Maraş’ın dondurması ile Türkiye’nin yelpazesini yansıttığına dikkat çekerek,”Konak Kahvesi uluslar arası marka olma yolundaki hedefine hızla yol almaktadır” dedi.

Bu yıl içinde Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde açacakları 15 şubede 250 kişiye istihdam yaratacaklarını vurgulayan Melih Sarıkodal, kurum olarak ülke genelinde adından söz ettireceklerini dile getirdi.

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da yaptığı konuşmada, Konak Kahvesi’nin şık bir mekan olduğunu belirterek, işletmecilerine ayrı ayrı teşekkür etti. Konak Kahvesi’nin bir Adana markası olduğunu dile getiren milletvekili Gürkan, “Konak kahvesine bir dünya markası olmasını diliyorum” diye konuştu.

Adana Vali Vekili Halis Arslan da, istihdama katkı sağlayan her girişimcinin yanında olduklarını belirterek, Konak Kahvesi işletmecilerine teşekkür etti.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
    36,007736,0192% 0.05
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
    37,140237,1506% 0.04
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
    44,503444,5192% -0.07
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
    39,483339,5060% 0.01
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
    25,130025,1432% -0.07
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
    5.391,235.510,15% 0,15
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
    3.369,523.370,12% 0,15
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM
    98.208,440.583

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış