BIST 100
11.481,67 4,16%
DOLAR
50,0207 0,07%
EURO
56,2301 0,48%
GRAM ALTIN
6.488,48 2,93%
BITCOIN
80.411,00 3,35%
FAİZ
39,62 -0,18%
GÜMÜŞ GRAM
83,75 4,86%
GBP/TRY
67,4057 0,44%
EUR/USD
1,1234 0,37%
BRENT PETROL
100,74 -2,71%
ÇEYREK ALTIN
10.608,67 2,93%
Adana Parçalı Bulutlu
Adana hava durumu
20 °

CEYHAN BELEDİYESİ’NE YENİ ARAÇLAR…

CEYHAN BELEDİYESİ-YENİ ARAÇLAR (1)

Ceyhanlı hemşehrilerine en iyi hizmeti ilke edinen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, hem tasarruf ediyor hem de belediyeye yeni araçlar kazandırıyor.
Kiralama yöntemi yerine belediyenin öz kaynaklarıyla 3 yeni araç, 1 yeni kepçe ve 2 modern çöp robotu alarak ilçe halkının hizmetine sunan Başkan Erdem, “Ceyhan ailemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Daha iyi ve daha çeşitli belediyecilik hizmetlerini sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.
Kiralama sisteminin belediyeye ek külfet getirdiğini, mümkün olduğunca araç-gereçleri belediye bünyesine kazandırmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Erdem, “Bu sayede hem Ceyhanlı hemşehrilerimizin kaynaklarını doğru kullanıyor, tasarruf ediyor, hem de araç ve hizmet çeşitliliğini artırıyoruz” diye konuştu.
Ceyhan’da rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilikte de öncü olma gayretlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan halkımız her şeyin en iyisine layık. Tüm kaynaklarımızı doğru, sürdürülebilir ve ekonomik bir yapıyla halkımızın hizmetine sunmaktan geri durmayacağız” iadelerini kullandı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Araçlarımız Ceyhan Belediyemiz için, Ceyhan halkımız için hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?