DOLAR35,4834% 0.06
EURO36,4169% 0.04
STERLIN43,2560% 0
FRANG38,7162% 0.07
ALTIN3.064,65% 0,00
BITCOIN94.254,58-0.47

BAYRAM, PARTİLERİ BİRLEŞTİRDİ

Yayınlanma Tarihi :
BAYRAM, PARTİLERİ BİRLEŞTİRDİ

partiler_bayramlasmaDemokrat Parti (DP) Adana il Teşkilatında bayramlaşma siyasi partileri bir araya getirdi.

Adana il Binasındaki bayramlaşmaya MHP ve CHP İl Başkanları da katıldı. CHP İl Başkanı Orhan Sümer, MHP il Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, CHP ve MHP’li yetkililer DP İl Başkanı Fatih Köylü’nün misafiri oldu.
Bayramda birleşen siyasiler birlik beraberlik mesajları verdi.

DP Adana il Başkanı Fatih Köylü burada yaptığı konuşmasında bayramların birlik ve beraberlik içinde kutlanması gerektiğini savunurken MHP Adana İl Başkanı Mutafa İzgioğlu’da kısa bir konuşma yaptı.

MHP Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı ve Adana eski Milletvekili Musa Öztürk, Adana eski Milletvekili İ. Cevher Cevheri, eski Milletvekili Veli Andaç Durak, İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse ve CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer birer kısa konuşma yaptılar. Konuşmacılar, genel olarak önümüzde yıl Mart ayında yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Demokrasi’nin bir gün herkese lazım olacağının mesajını verdiler.

Birlik ve beraberlik içerisinde Kurban Bayramını idrak ettiklerini ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP adana Büyükşehir belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü ise, “ Türkiye’nin son  dönemlerde içinde bulunduğu durum oldukça manidardır. Demokrasinin bu gün burada en güzel örneği sergilenmektedir. Partiler hep birlikte bayram mesajını vermişlerdir. Ben sayın başkanı ilk ziyaret ettiğimde aday adayı idim. Bu ikinci ziyaretimiz aday olarak gerçekleştirdik. Kendileri bizleri yine sıcak ilgiyle karşıladılar. Ben kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bayramların bayram gibi geçmesini yüce Allahtan temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP