BIST 100
11.481,67 4,16%
DOLAR
50,0207 0,07%
EURO
56,2301 0,48%
GRAM ALTIN
6.488,48 2,93%
BITCOIN
80.411,00 3,35%
FAİZ
39,62 -0,18%
GÜMÜŞ GRAM
83,75 4,86%
GBP/TRY
67,4057 0,44%
EUR/USD
1,1234 0,37%
BRENT PETROL
100,74 -2,71%
ÇEYREK ALTIN
10.608,67 2,93%
Adana Parçalı Az Bulutlu
Adana hava durumu
19 °
  • ANASAYFA
  • YAŞAM
  • BAKAN YARDIMCISI UÇARMAK, ATO YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

BAKAN YARDIMCISI UÇARMAK, ATO YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

IMG_2534
ADANA/ Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Bölgesel Kooperatif Zirvesi için geldiği Adana’da, Adana Ticaret Odası’nı ziyaret edip, sektörlerin durumlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunduktan sonra, talep ve önerileri dinledi.
Bakan Yardımcısı Uçarmak, ATO’yu ziyaretinde; Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Meclis Başkanı İsmail Acı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Balıkçı, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Pehlivan, Cengiz Yılmaz, Tahir Zaimoğlu ve B. Aycan Aktürk ile Genel Sekreter Birol Yarman tarafından konuk edildi.
Bakanlık bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Menevşe, başta; geri dönüşüm firmalarının plastik atık ithalatının yasaklanması sonrası yaşadığı sıkıntı, zincir marketlerin yarattığı haksız rekabet, hallerdeki komisyoncuların durumu, İran - Irak ve Suriye’ye yapılan ihracat bedelinin yurda girişinde yaşanan sorunlar, konfeksiyon üreticilerinin ihracat maliyetlerinin azaltılmasına yönelik talepleri ve Irak’la ticaretin artırılmasına yönelik beklentiler olmak üzere,  Meslek Komitelerinden ve üyelerinden gelen talepleri ve çözüm önerilerini içeren bir dosyayı Bakan Yardımcısı Uçarmak’a sundu.
Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ise, Bakanlık olarak gündemlerinde bulunan güncel konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Uçarmak, sektörlerin sorunlarının çözümüne ilişkin bir takım yasal düzenlemeler yapıldığını ve bu düzenlemeler yapılırken kazanılmış haklara dokunmadan, hiçbir kesimi mağdur etmeyecek şekilde en doğru mevzuatların hazırlanmasına çalışıldığını vurguladı. Uçarmak, ayrıca kendisine sunulan dosyadaki tüm sorunları, Bakanlık bürokratları ile birlikte değerlendirerek, çözümüne yönelik gereken çalışmaları yapacaklarını dile getirdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?