
Türkiye Barolar Birliği ve Başkent Üniversitesi’nin işbirliği ile Arabuluculuk eğitim semineri Adana Barosu Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
7 gün süren eğitim çalışmaları sonunda Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün katılımıyla eğitim gören avukatlara sertifikaları törenle dağıtıldı.
Adana Baro Başkanı Av. Küçük, düzenlenen törende konuşma yaptı.
Av. Küçük; “Arabuluculuk müessesesinin toplumsal barışa, toplumsal uzlaşıya katkı sunmasını, dosya sayılarının azaltılmasına, bu iş sayesinde biz hukukçular eliyle yürütülmesinde meslektaşlarıma katkı sunmasını diliyorum. Sizleri başarıyla tamamladığınız programdan dolayı kutluyorum. Başkent Üniversitesi’nin değerli öğretim üyelerine ve Türkiye Barolar Birliği’ne emekleri ve katkılarından dolayı Adana Barosu olarak teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuşmanın ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan avukatlara sertifikaları takdim edildi.

