
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP’ye büyük emek veren partilileriyle bir araya geldi. Adana’da ünlü CHP’li Hasan Çiçek’in kıraathanesinde kendisi için düzenlenen toplantıya katılan Tümer, burada büyük bir sürprizle karşılaştı.
CHP’de 1973-1977 yılları arasında 14. Dönem Adana milletvekilliği yapan babası Avukat Emin Bilen Tümer’in rahatsızlığına rağmen kıraathanede kendisini beklediğini gören Zülfikar İnönü Tümer, duygulu anlar yaşadı. Babasıyla aynı dönemlerde CHP için çalışan partililerle de tek tek tokalaşan Tümer, “Çocukluğumda babamla birlikte gördüğüm tüm partililerimi yine bir arada görmekten dolayı inanın çok mutluyum. Gurur yüklüyüm. Beni bağrınıza bastığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlgi, alaka ve desteğinize kesinlikle layık olacağım” diye konuştu.
Her zaman CHP’lilerin ve Adanalılar’ın emrinde olacağını dile getiren Tümer, “Gittiğimiz her yerde partililerimiz ve bizimle yeni tanışan hemşerilerimizden yoğun destek görüyoruz. Adana’da ön seçim nedeniyle iyi bir sinerji yakalandı. Olumlu tepkilerin her geçen gün arttığını görmek beni çok mutlu ediyor. Tüm aday arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz ve birinci olacağız” diye konuştu.
“BABASI GİBİ OLACAK”
Eski ve yeni partilileri bir araya getiren Hasan Çiçek ise “Genç kardeşimizin babası gibi başarılı olacağına inanıyoruz. Ağalara karşı mücadele eden Avukat Emin Bilen Tümer gibi oğlu Zülfikar İnönü Tümer’in de garibanın, yoksulun ve desteğe muhtaç insanların yardımına koşacağını biliyoruz” diye konuştu.
