DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HACI BEKTAŞ VELİ’DEN ÇGC’YE ZİYARET

Yayınlanma Tarihi :
HACI BEKTAŞ VELİ’DEN ÇGC’YE ZİYARET

Hacı BektasAdana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Başkanı Kemal Çelik, yeniden seçilen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cemiyet binasına giden Dernek Başkanı Kemal Çelik, gerçekleştirilen kongrede yeniden başkanlığa seçilen Cafer Esendemir’i makamında ziyaret ederek kutladı.

Basının önemine değinen Çelik, gazeteciliğin onurlu bir meslek olduğunu belirterek şunları söyledi: “Basın halkın gözü, kulağı ve sesidir. Sizler olmasanız, yaşanan gerçeklerden bihaber oluruz. Bu sebeple bizlere gerçekleri ve doğruları yansıtmak için gösterdikleri yoğun çabadan ötürü sizin nezdinizde tüm basın emekçisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca sizin şahsınızda seçilen tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum”.

Çelik ve ekibinin gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu bildiren Esendemir de dernek başkanına ve yönetimine teşekkür ederek, “Sivil toplum kuruluşları örgütlü toplumların gücünü göstermesi açısından önemlidir. Bizler gazeteciler olarak, nasıl ki mesleğimizi toplumumuzun yararına yapmak için onurlu bir mücadele veriyorsak, sizler de sivil toplum kuruluşları olarak aynı şekilde gönüllü bir mücadeleye giriyorsunuz. Dayanışma da bu anlamda çok önemli. En kısa zamanda bir iade-i ziyaret gerçekleştirerek dernek üyelerinizle de bir araya gelmek isteriz” dedi.

YORUM YAP