Ankara Escortları

DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“2014 YILI HALKIMIZIN İKTİDAR YILI OLACAK”

Yayınlanma Tarihi :
“2014 YILI HALKIMIZIN İKTİDAR YILI OLACAK”

ayhan barutCHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, halkın CHP iktidarıyla tanışacağını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, 2014 yılında Adana’da ve Türkiye’de önemli gelişmeler yaşanacağına inandığını bildirdi.

AKP iktidarının halkı yoksullaştıran, ötekileştiren ve son olarak tüm dünyada yankılanan yolsuzluk olaylarıyla anıldığını belirten Ayhan Barut, “CHP, halkın sorunlarına çözüm üretecek tek parti konumuyla önce yerelde ardından gerçekleşecek genel seçimlerde iktidar olacaktır” dedi.

Türkiye’nin aydınlık geleceğe CHP iktidarıyla ulaşacağını belirten Ayhan Barut, “Çukurova’da ve Adana’nın tamamında belediye başkanlıklarını kazanarak halkımıza derin bir nefes aldıracağız. İktidarın ekonomik, siyasi, sosyal, sağlık, tarım ve eğitim başta olmak üzere diğer tüm alanlarda iflas eden politikası ülkemizi derin açmazlara sürüklemektedir” diye konuştu.

“Yolsuzluk Batağına Bulaştılar”

Türkiye’nin komşu ülkelerle sıfır sorun politikasıyla başlayan sürecin de herkes tarafından net olarak görüldüğünü ve tüm komşu ülkelere karşı hasmane bir tutum sergilendiğini ifade eden Barut, şunları söyledi:

“Ülkemizdeki sorunların diz boyu olduğunu görmeyenler başka ülkelerin iç işlerine karışmaya başladı. Bu da yetmezmiş gibi yoksul halkımız, işsiz gencimiz, emeklimiz, memurumuz, öğrencimiz, ev kadınlarımız, engellilerimiz, kısacası halkımızın tamamı refah seviyesinin yükselmesini beklerken, iktidar siyasi emelleri uğruna komşu ülkelerdeki kaosu körüklüyor. Bununla da yetinmeyip insanların yurdunu, ülkesini terk etmesine vesile oluyor. Ülke kaynaklarını hovardaca harcamakla kalmayan yönetim erkine yakın isimler dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde yolsuzluk batağında boğuluyor. Ülkemiz insanı yerel yaşamı önemsemeyen, kentlerin çağdaş şehircilikle tanışmasına set çeken, yoksulu daha çok yoksullaştıran, emekliye, asgari ücretliye üç kuruşu reva gören, hak ettiği halde ve ülkede açık olmasına rağmen öğretmenlere görev vermeyen, sağlık sistemini çökerten iktidara karşı CHP kadroları tüm samimiyeti ve donanımıyla ülkeyi yönetmeye hazırdır. Türkiye’deki geriye gidişin engellenmesini isteyen halkımız da yerel seçimlerde ve sonrasında gerçekleşecek genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyacaktır.”

“Şehirciliğe En Güzel Örnekleri Sunacağız”

Çukurova’da başlattıkları iktidar yürüyüşünün tüm Türkiye’ye yayılacağını, Çukurovalılara çağdaş ve modern şehirciliğin en güzel örneğini sunacaklarını vurgulayan Ayhan Barut, “Halkımızı Çukurova’da yaktığımız iktidar meşalesini canlandırmaya çağırıyoruz. Çukurovalılarla birlikte hep beraber geleceğe emin adımlarla yürümek istiyoruz. Halkımızın bu çağrımıza olumlu yanıt vereceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP