Ankara Escortları

DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“2014 CHP YILI OLACAK”

Yayınlanma Tarihi :
“2014 CHP YILI OLACAK”

zeydan_karalar (5)Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar 2014’ün CHP yılı olacağını ve Seyhan’da seçimi kazanarak, halkın ihtiyaçlarını karşılayıp, ilçeyi yaşanabilir bir yer haline getireceklerini belirtti.

Yeniyılın Seyhan’a, Adana’ya, Türkiye’ye ve dünyaya barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini dileyen Karalar, “Yılın son günleri umutların da yenilendiği, başarı, huzur ve barış beklentilerin üst noktaya çıktığı anlardır. Türkiye’de ve Adana’da insanlarımız AKP’nin yanlış ve karanlık politikalarından bıkmış, çok zarar görmüştür. 2014’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde halkımızın AKP politikalarına dur diyeceğine, Türkiye’nin çağdaşlık ve aydınlık olan rotasını yeniden izlemeyle başlayacağına inancım tamdır. Biz de Seyhan ilçemizde belediye başkanlığını kazanmak için canla başla çalışacağız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizden istediği ve bizim de tek amacımız olan hedefimize ulaşacağız. Böylece hem Seyhan belediyesini kazanacağız hem de Büyükşehir’i partimizin kazanması için önemli katkı koymuş olacağız” dedi.

Seyhan’ın uzun süredir ihmal edildiğini ve 2014’te CHP belediyesinin görev başına gelmesiyle birlikte önemli projeleri uygulamaya başlayacaklarını kaydeden Karalar şöyle konuştu, “Seyhan gibi Adana açısından son derece önemli bir ilçemizde belediye başkanlığını AKP’den alarak halkla birlikte yönetime başlayacağız. 2014 Adana’nın, Seyhan’ın ve CHP’nin yılı olacak. Seyhanlının sorunlarını biliyoruz ve bunların çözümü noktasında kadromuzla, planlarımızla birlikte hazırız. 2014’te hepimizi başarı bekliyor. Başarıyı yakalamak için de çok çalışıp, üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Bu duygularla hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, halkımıza sağlık, mutluluk, huzur ve refah dolu bir yıl diliyorum.”

 

YORUM YAP