DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

1000 ÖĞRENCİ İÇİN 1000 SPONSOR

Yayınlanma Tarihi :
1000 ÖĞRENCİ İÇİN 1000 SPONSOR

biz_ebruyuz“Biz Ebruyuz Derneği” Başkanı Gökhan Gündoğdu çocukların eğitimi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un önderliğinde, İl Emniyet Müdürlüğü’nün suç oranının yüksek olduğu mahallelerdeki öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanması için başlatılan “Biz Ebruyuz” projesi büyütülerek dernek haline getirilip işadamlarına teslim edildi. Dernek Başkanı Gökhan Gündoğdu, birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleri ile 1000 yoksul öğrencinin üniversite eğitimleri için 1000 sponsor aradıklarını belirterek, “Gerekirse kapı kapı gezeceğiz” dedi.

Adana için önemli bir konu

Gökhan Gündoğdu, dernekte Şule Özülkü ve Süleyman Sönmez’in Başkan Yardımcıları, Remzi Kar, Suzan Ordu, Sebahattin Yumuşak, Aslan Gülter ve Bekir Kandil’in Yönetim Kurulu üyesi olarak yer aldığını anlatarak, “Adana’ya istihdam ve yatırım olarak hizmet eden yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımız ile böyle önemli bir sosyal konuda da taşın altına elimizi koymaktan dolayı çok mutluyuz. Sayın Valimizin bizlere cesaret vermesi İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Zeki Gürkan ve ekibinin çocuklarımızın geleceği için böyle bir projeyi başlatması Adana için çok önemsenecek bir konudur” dedi.

Yıllık 400 TL istiyoruz

Başkan Gökhan Gündoğdu, projenin ilk destek isteme tanıtımının Adana Sanayi Odası’nda (ADASO) yapıldığını ve Odalar ile Sivil Toplum Kuruluşları ve İşadamlarını gezmeye devam edeceklerini anlatarak, “Öncelikle ADASO’daki destek toplantımıza ilgi gösteren ve bizi davet eden ADASO Meclis Başkanı sayın Hüseyin Çomu, Yönetim Kurulu Başkanı sayın Zeki Kıvanç ve tüm üyelere teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık maliyeti için yıllık 400 TL istiyoruz. Valilik tarafından tahsis edilen binanın eğitim merkezine dönüştürülmesi için de çalışmalarımız devam ediyor ve inşallah bir aksilik olmazsa yılsonunda faaliyete girecek” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAP