
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP’nin daha ileri noktalara taşınması için çalışmalara ara vermeyeceklerini vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, hiçbir yılgınlığa meydan vermeden CHP ve Türkiye’nin gelişimi ve büyümesi için mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Meclis çalışmaları dışında tüm zamanını Adana’da geçiren Tümer, bu kapsamda Havaalanı Birlik Taksi Durağı Başkanı Umut Baykan ve taksici esnafıyla buluştu, sohbet etti. Havaalanında çalışan taksicilerin kentimize gelen yerli ve yabancı konukların ilk algısı açısından önemli olduğunu söyleyen Tümer, kılık kıyafet, tertip ve düzenleriyle dikkat çeken Birlik Taksi çalışanlarına teşekkür etti.
“ÜLKEMİZİN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞALIM”
Zülfikar İnönü Tümer, taksicilerin ardından CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan’la birlikte CHP Karataş İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Oben Ersan Aygün ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu. Karataş’ın Adana’nın turizm potansiyeli açısından önemli bir ilçe olduğuna işaret eden Tümer, “Hep birlikte daha çok çalışacağız. Partimizin, Adanamızın ve ülkemizin gelişimi için mücadele edeceğiz” dedi.
Milletvekili Aydın Uslupehlivan da hem Karataş’ın hem de diğer tüm ilçelerin kalkınması için çaba sarfedeceklerini belirtti. Milletvekilleri Tümer ve Uslupehlivan, ilçede hayatını kaybeden bazı vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulunduktan sonra Karataş Dolmuş Kooperatifi üyeleriyle de bir süre sohbet etti.

