BIST 100
11.481,67 4,16%
DOLAR
50,0207 0,07%
EURO
56,2301 0,48%
GRAM ALTIN
6.488,48 2,93%
BITCOIN
80.411,00 3,35%
FAİZ
39,62 -0,18%
GÜMÜŞ GRAM
83,75 4,86%
GBP/TRY
67,4057 0,44%
EUR/USD
1,1234 0,37%
BRENT PETROL
100,74 -2,71%
ÇEYREK ALTIN
10.608,67 2,93%
Adana Parçalı Az Bulutlu
Adana hava durumu
18 °
Gaziantep FK
20:00
Kasımpaşa
06 Kasımım 2026
Eyüpspor
13:30
Kocaelispor
07 Kasımım 2026
Samsunspor
16:00
Konyaspor
07 Kasımım 2026
Galatasaray
19:00
Amed Sportif
07 Kasımım 2026
Göztepe
19:00
Başakşehir
07 Kasımım 2026
Rizespor
13:30
Erzurumspor
08 Kasımım 2026
Arca Çorum
16:00
Fenerbahçe
08 Kasımım 2026
Alanyaspor
18:30
Trabzonspor
08 Kasımım 2026
Beşiktaş
21:00
Gençlerbirliği
08 Kasımım 2026
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • SPOR OKULLARI ÇOCUKLARI EĞİTİYOR, GELECEĞE TAŞIYOR

SPOR OKULLARI ÇOCUKLARI EĞİTİYOR, GELECEĞE TAŞIYOR

SPOR OKULLARI 1

“ÇOCUKLARIMIZI HEM EĞİTİYOR, HEM DE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUYORUZ”

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sporu sevdirmeyi amaçlayan Seyhan Belediyesi spor Okullarında eğitim tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün ilçenin çeşitli noktalarında bulunan spor okullarında eğitmenler, 7-15 grubundaki çocuklara değişik branşlarda temel eğitim veriyor. Sporun her branşında kurslar düzenlemeyi hedefleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleşen eğitim çalışmalarını denetledi. Ziyarette, kurslara katılan çocuklarla sohbet eden Başkan Akay, teşvik etmek amacıyla bir süre değişik branşlardaki eğitim çalışmalarına iştirak etti.

 

SPORA ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Spora ciddi yatırımlar yaptıklarını ve hedeflerinin de geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ İlk amacımız, çocukları sporla tanıştırmak. Bu amaçla belediyemize ait tesislerimizde değişik branşlarda kurslar açıyoruz. Kurslarla çocukları sporla tanıştırırken, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutma anlamında da önlem almış oluyoruz.  Çünkü kötü alışkanlıklar elde edilmeden önlemenin en etkili yolu spordur” dedi.

 

SPOR, SADECE FUTBOL DEĞİLDİR

“Spor” denince akla ilk olarak futbolun geldiğini anımsatan Başkan Akay, futbol dışında da farklı branşlarda üst seviye sporcuların bulunduğunu anımsattı. Başkan Akay şöyle devam etti;

“Spor sadece futbol değildir. Ayrıca spor sadece profesyonel takımlar ve seyir anlamında algılanıyor. Hatta seyri bile ‘kavga etmek’, ‘ayrıştırmak’ şeklinde düşünüyoruz. Oysa spor; sağlık ve zihnin gelişimi adına çok önemli bir unsur olarak önümüzde duruyor. Dünya var olduğundan bu yana sayısız spor dalları oluşmuş olduğunu kabul ederek, çok sayıda branşta kurslar açarak çocuklarımıza eğitim vermeyi safirbet sürdürüyoruz. Bizim amacımız her alanda ciddi şekilde spor yapabilen çocukları yetiştirmek. Bunlar içerisinde yetenekli sporcularımızı da önümüzdeki süreçte başarılı sporcular arasına taşımak temel düşüncemiz”

Tesislerimiz

Emre Gönlüşen Spor Tesisi

Şakirpaşa Spor Tesisi

Gürselpaşa Tenis Kortu

Gürselpaşa Halı Saha

Bahçeşehir Spor Tesisi

Füze Selami Spor Tesisi

Akkapı Spor Tesisi

Ali Aydoğan Futbol Sahasın

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?