BIST 100
11.470,64 1,21%
DOLAR
50,1582 0,11%
EURO
56,0126 -0,57%
GRAM ALTIN
6.530,79 -0,99%
BITCOIN
75.565,00 -0,22%
FAİZ
39,49 0,28%
GÜMÜŞ GRAM
83,60 -0,16%
GBP/TRY
67,1423 -0,60%
EUR/USD
1,1158 -0,54%
BRENT PETROL
96,38 -1,02%
ÇEYREK ALTIN
10.677,84 -0,99%
Adana Açık
Adana hava durumu
19 °

SÖZLÜ, KOZANLI MUHTARLARI DİNLEDİ

sozlumuhtarlar

sozlumuhtarlarAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Büyükşehir bürokratları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda ilçedeki ve kırsaldaki yerleşim birimlerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Dağılcak’ta düzenlenen istişare toplantısında konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, “Gücümüzün yettiğini aşkla, şevkle hayata geçirme noktasında mücadelemizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kozan’ın gerek ilçe belediye başkanına, gerek Büyükşehir belediye başkanına göstermiş bulunduğu güvene layık olma noktasında samimi bir duruşumuz olacaktır. Kozan’a her gelişimizde heyecan duyuyoruz, mutlu oluyoruz. Vilayet bazında kurucu belediye başkanlığı misyonunu üstlendik. Bir yandan hizmet ederken, bir yandan da rehabilite çalışmalarımız sürüyor. Yılbaşına kadar rehabilite tamamlanacak ve ondan sonra Adanamızın her noktası için daha büyük bir güçle çalışacağız. Kadromuzun tamamıyla sizlere hizmet etmek, sizlere layık olmak için varız” dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞINI DİK, SIRTINI PEK ETMELİYİZ

Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Bizim milliyetçilikten çıkardığımız bir anlam var ki, o da; milletin başını ve sırtını dik etmemiz gerektiğidir. Milletimiz buna layık, bunu hak ediyor. Elbette her birinizin muhtarlığını yaptığı yerleşim birimiyle ilgili sorunlarınız, beklentileriniz, hayalleriniz vardır. Bu istişare toplantımızda hepsini dinleyeceğiz. Elimizde bir dosya var fakat sizi dinlemek, dile getireceğiniz farklı sorunları direkt sizden almak bizim için önemli.”

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de, Başkan Hüseyin Sözlü’ye ve Büyükşehir bürokratlarına, ilçenin ve kırsalın muhtarlarıyla bir araya gelip sorun dinledikleri için teşekkür etti.

BÜROKRATLAR SORUNLARIDİKKATLE DİNLEDİ, TİTİZLİKLE NOT ALDI

Başkan Sözlü, muhtarlara, belediye bürokratlarını teker teker tanıttı ve hepsine bir telefonla ulaşılabileceğini kaydetti.

Muhtarlar da su, yol, ulaşım, altyapı konusunda çeşitli sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ilgili bürokratlara iletti. Başta ASKİ Genel Müdürü  Rahmi Pekar olmak üzere, belediye bürokratları, muhtarların sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyip, titizlikle not aldı, zaman zaman da cevapladı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?