DOLAR43,6062% 0.16
EURO51,6027% 0.37
STERLIN59,4554% 0.61
FRANG56,2519% 0.53
ALTIN6.943,53% 3,13
BITCOIN69.430,01-1.596

POLİSTEN ‘SEÇİM’ MERKEZİ

Yayınlanma Tarihi :
POLİSTEN ‘SEÇİM’ MERKEZİ

sandddddııııkkkkkAdana Emniyet Müdürlüğü, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için kent merkezi ile birlikte 11 ilçede; ‘Seçim Koordinasyon Merkezi’ oluşturdu. Söz konusu merkezlerle birlikte seçimin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılması için gerekli adımların atılması planlanıyor.

 

SONER KAN

ADANA – Adana Emniyet Müdürlüğü’nden ‘seçim’ hazırlığı. 7 Haziran’da yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimleri kapsamında kent merkezi ile 11 ilçede ‘Seçim Koordinasyon Merkezi’ oluşturan polis, seçim sürecini de buradan takip edecek.

 

BİLGİLER TEK ELDE TOPLANACAK

Adana Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; genel seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılmasının sağlanması adına alınacak güvenlik tedbirlerinin koordinasyonu ve meydana gelen olaylarla ilgili bilgilerin sağlıklı bir şekilde toplanıp değerlendirilmesi amacıyla ‘Seçim Koordinasyon Merkezleri’ kurulduğu kaydedildi.

 

12 KOORDİNASYON MERKEZİ

Söz konusu merkezlerin de kent merkezinin yanı sıra; Aladağ, Ceyhan, İmamoğlu, Feke, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Yumurtalık ilçelerinde kurulduğu bilgisi de verildi. Açıklamada ayrıca ‘Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin iletişim numaraları da kamuoyuyla paylaşıldı.

YORUM YAP