DOLAR43,6008% -0.01
EURO51,7514% 0.31
STERLIN59,3446% -0.14
FRANG56,4350% 0.32
ALTIN7.048,82% 1,52
BITCOIN69.864,28-0.953

MİMARLAR ODASI ADANA ŞUBE’DE ÖNEMLİ BULUŞMA…

Yayınlanma Tarihi :
MİMARLAR ODASI ADANA ŞUBE’DE ÖNEMLİ BULUŞMA…

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Güngör Geçer, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Canan Aksu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti

“Adana’nın geleceği için meslek odalarıyla yan yanayız”

ADANA – CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Güngör Geçer, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Canan Aksu ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Geçen hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda ikinci kez güven tazeleyen Aksu ve yönetim kurulunu tebrik eden Bulut ve Geçer, Adana’nın planlı gelişimi, sağlıklı kentleşme ve kamusal yarar temelinde yürütülecek çalışmalarda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı odalarla işbirliğinin önemine dikkat çekti.

“BİLİMİ VE MESLEK ETİĞİNİ REHBER ALIYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Bulut ile Geçer’e teşekkür eden Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Canan Aksu ise üyelerin verdiği güvenin kendileri için büyük bir sorumluluk anlamı taşıdığını vurguladı. Aksu, kamusal görev bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, bilimi, meslek etiğini ve kent hakkını önceleyen bir yönetim anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Aksu, Adana için üretilecek her projede ortak akla, diyaloğa ve işbirliğine açık olduklarının da altını çizdi.

YORUM YAP