Mecidiyeköy escortŞişli escortBakırköy escortHalkalı escortAvcılar escortŞirinevler escortBahçeşehir escortTaksim escortBeşiktaş escortKartal escortKadıköy escortÜmraniye escortAnadolu Yakası escortMaltepe escortBeylikdüzü escortPendik escortAvrupa yakası escortAdana escortKocaeli escortAntalya escortGaziantep escortbeşiktaş escortataköy escorteskişehir escortfethiye escortsakarya escortmuğla escortmalatya escortsamsun escortdenizli escortkonya escortkayseri escortankara escortbursa escortizmir escortataköy escorthalkalı escortdiyarbakır escortmarmaris escortbodrum escortmersin escorttuzla escortataşehir escortşişli escort

DOLAR28,9335% 0.06
EURO31,3498% -0.01
STERLIN36,5757% 0.07
FRANG33,1361% 0.04
ALTIN1.886,79% 0,12
BITCOIN1.216.7590.233

HER ORTAMA UYAN HIRSIZLAR

Yayınlanma Tarihi :
HER ORTAMA UYAN HIRSIZLAR

hirsiz1 hirsiz2Adana’da kalacak yerleri olmadığı için parkta yatıp kalkan iki kafadar, canları alkol almak isteyince bir markete girip viski çaldı. 24 yaşındaki Çağlar S. ile 23 yaşındaki arkadaşı Bülent S., giydikleri tişörtün üzerinde yazan; ‘Her ortama uyarım’ ifadesinden yola çıkan polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Her iki zanlının da sarhoş olması dikkat çekti.

SONER KAN

ADANA – Adana’da parkta yatıp kalkan ve alkolik oldukları öğrenilen iki kafadar, canları alkol almak isteyince bir markete girip viski çaldı. 24 yaşındaki Çağlar S. ile 23 yaşındaki arkadaşı Bülent S., giydikleri tişörtlerin üzerinde yazan; ‘Her ortama uyarım’ ifadesinden yola çıkan polis tarafından yakalandı.

CANLARI ALKOL ÇEKİNCE

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre; kalacak yerleri olmadığı için parkta yatıp kalkan ve alkolik oldukları öğrenilen Çağlar S. ile Bülent S., canları alkol almak isteyip, paraları da olmayınca gözlerine kestirdikleri bir marketten viski çalmaya karar verdi. Çağlar S., markete girerken, Bülent S. de dışarıda ona gözcülük yaptı.

HER ORTAMA UYARIM

Alkol reyonundaki en kaliteli ve en pahalı viskiden bir şişe çalan iki kafadar, daha sonra marketten ayrılıp hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayı fark eden özel güvenlik görevlisi, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceledi ve şahıslarından giydikleri tişörtün üzerinde yazan; ‘Her ortama uyarım’ ifadesinden yola çıkarak, zanlıları kıskıvrak yakaladı. Çağlar S. ve Bülent S., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM YAP