BIST 100
11.481,67 4,16%
DOLAR
50,0207 0,07%
EURO
56,2301 0,48%
GRAM ALTIN
6.488,48 2,93%
BITCOIN
80.411,00 3,35%
FAİZ
39,62 -0,18%
GÜMÜŞ GRAM
83,75 4,86%
GBP/TRY
67,4057 0,44%
EUR/USD
1,1234 0,37%
BRENT PETROL
100,74 -2,71%
ÇEYREK ALTIN
10.608,67 2,93%
Adana Parçalı Az Bulutlu
Adana hava durumu
18 °

DR. HALİL NACAR: CUMHURBAŞKANIMIZA HAZIRIZ

halilnacar

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, Pazar günü Adana’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hazır olduklarını ve heyecanla beklediklerini söyledi.
Dr. Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Şehirleri çizgisini Yüreğir’de arttırarak devam ettirmek için heyecanlı olduklarını vurguladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “AK Belediyeciliğin mimarı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geliyor. Tüm Adanalı hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla pazar günü saat 12.00'da İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge davet ediyoruz. Adanalıların Cumhurbaşkanımızı bağrına basacağını ve alanı dolduracağını biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı şehirleriyle, ileri teknoloji altyapısından, hayat kalitesini yükseltecek hizmetlere kadar, klasik belediyeciliğin çok ötesinde bir standart vâdettiğimizi belirtiyor. Bizde bu yolda ilerleyeceğiz. 31 Mart seçimleri Adana’nın gelişmesi, hizmetler anlamında geleceği için çok önemli. İnşallah Büyükşehir ve 15 ilçemizi kazanıp Sayın Cumhurbaşkanımız ile Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye hediye etmek istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?