DOLAR43,6291% 0.05
EURO51,9580% -0.05
STERLIN59,6725% -0.14
FRANG56,8602% -0.08
ALTIN7.042,34% -1,07
BITCOIN68.836,47-2.481

CAHİT SINMAZ’DAN ŞİMŞEK’E DESTEK

Yayınlanma Tarihi :
CAHİT SINMAZ’DAN ŞİMŞEK’E DESTEK

cahitsinmazPTT Ligi’nde Adana Demirspor son 3 maçta  7 puan kaybederek dört puanlık avantajını rakibi Osmanlıspor’a kaptırırken, Ankara’da cumartesi günü rakibi ile zorlu 90 dakikaya çıkacak.

Mavi-Lacivertli camianın sevilen isimlerinden işadamı Cahit Sınmaz, Adana Demirspor’un bu yıl mutlaka ama mutlaka şampiyon olması gerektiğine dikkat çekti.

EN ZOR KARŞILAŞMA

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor beraberlikleri  ile Manisaspor yenilgisi sonrası Mavi-Lacivertli ekibin şampiyonluk yolunda çok önemli puan kayıplarına uğradığına dikkat çeken Cahit Sınmaz, Adana Demirspor’un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçından arzu edilen sonuçla ayrılacağını belirtti.

Adana Demirspor’u ligde kritik maçların beklediğini bildiren Sınmaz, “Umudumuzu yitirmeden daha çok Adana Demirspor’a sahip çıkmalıyız. Tecrübeli Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ve futbolcu kardeşlerimizin yanında olmalıyız” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

20 yıllık Süper Lig özleminin bu yıl dineceğine çok inandığını sözlerine ekleyen Cahit Sınmaz konuşmalarını şöyle sürdürdü, “

Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız ve taraftarlarımız, el ele vererek zoru başarmalıyız. Şimdi çok daha zor bir sürece geldik. Tüm şehrin takımımıza destek olmasını ve yanında yer almasını bekliyoruz. Artık şehir harekete geçmeli. Kulübümüzü yalnız bırakmamalıyız. İnanıyorum ki Adana şehri takımının yanında olacak ve arzu edilen Süper Lig hedefine ulaşılacak.”

Osmanlıspor  maçının sezonun finali niteliğinde olduğunu vurgulayan Sınmaz, “Ligin sonu yaklaştıkça artık maçların zorluk derecesi de artıyor. Bu anlamda Osmanlıspor maçı çok zorlu geçecek. Ligde ilk 2’ye kalma yarışında en zor deplasmanımız. Her iki takım için de çok zor olacak. Kalan 3 maçı en iyi şekilde geçip, kayıpsız yol alıp inşallah hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

YORUM YAP