BIST 100
11.481,67 4,16%
DOLAR
50,0207 0,07%
EURO
56,2301 0,48%
GRAM ALTIN
6.488,48 2,93%
BITCOIN
80.411,00 3,35%
FAİZ
39,62 -0,18%
GÜMÜŞ GRAM
83,75 4,86%
GBP/TRY
67,4057 0,44%
EUR/USD
1,1234 0,37%
BRENT PETROL
100,74 -2,71%
ÇEYREK ALTIN
10.608,67 2,93%
Adana Parçalı Az Bulutlu
Adana hava durumu
20 °

ATÖLYE EKİBİNİN YAPTIĞI AHŞAP TRAKTÖR İLGİ GÖRDÜ

pozantiatolye (2)

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Almanya gezisinde gördüğü ahşap ürünleri, belediye atölyesindeki personeller tıpa tıp aynısını yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda bir dizi seyahat için Almanya’ya giden Belediye Başkanı Mustafa Çay, seyehat sırasında gördüğü güzellikleri fotoğraflayarak atölye ekibine gönderdi. Atölye ekibi de kısa süre içerisinde demir profillerden bir traktör iskeleti yaptı. Daha sonra da ahşaptan şekil vererek Başkan Çay’ın fotoğrafladığı traktörü imal ettiler.

Boya ve cila işleri tamamlanan ahşap traktör, Başkan Çay’ın talimatıyla Belemedik Tabiat Parkına götürüldü. Belediye işletmesindeki Belemedik Restaurant bahçesinde sergilenen ahşap traktör, misafirler tarafından ilgi odağı oldu. Atölye ekibinin yaptığı ahşap traktör o kadar ilgi çekti ki gerçek zannedip gezmek isteyenler bile oldu.

Atölye ekibi ahşap traktörün yanında birde ahşaptan koltuklar imal etti.  İki adet tahtayı birbirinin içerisinden geçirerek ortaya çıkan koltuk tasarımı hem rahat hem de ilgi çekici gözüküyor.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Farklılıklar zenginliğimiz bizim. Almanya’da gördük, Pozantı Belediye’mize ait atölyemizde ürettik. Lezzet Festivali öncesi Belemedik Tabiat Parkımızda ise bugün sergiledik ve ilk gelin-damat dış çekim fotoğraf çekiminde görevimizi yerine getirdik. Dünya evine giren çiftlerimizin mutluluklara katkı koymak bizi daha da mutlu ediyor.” Dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?