DOLAR45,5977% 0.19
EURO53,2744% -0.3
STERLIN61,0671% -0.53
FRANG57,9808% -0.17
ALTIN6.644,89% -2,19
BITCOIN77.884,04-1.857

ARKADAŞLARININ OMUZUNDA UĞURLANDI

Yayınlanma Tarihi :
ARKADAŞLARININ OMUZUNDA UĞURLANDI

cenaze9 cenaze7Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde ‘eğitmen’ olarak görev yapan 27 yaşındaki özel harekat polisi Abdullah Yıldırım, inişe geçen helikopterin pervanesinin çarpması sonucu şehit düştü. Şehidin cenazesi, görev yaptığı okuldaki resmi törenin ardından memleketi Adana’ya getirildi. Acılı ailenin isteği üzerine cenazeye gazeteciler alınmadı. Cami avlusundan ağıt sesleri yükselirken, cenazeye katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. Şehit Yıldırım,  ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılan tabutunda, silah arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

SONER KAN

cenaze5ADANA – Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde  meydana gelen helikopter kazasında 27 yaşındaki özel harekat polisi Abdullah Yıldırım şehit düşerken, bir  diğer polis memuru 25 yaşındaki Azim Doğan da bacağından ağır yaralandı. Şehit Yıldırım için görev yaptığı okulda düzenlenen resmi törenin ardından cenazesi, memleketi Adana’ya getirildi. Ailenin isteği üzerine kentteki cenazeye gazeteciler alınmadı. Cenazeye katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıerolu, acılı aileyi de yakınları teselli etti. Şehidin ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılı tabutunu omuzlayan silah arkadaşları, şehit Yıldırım’ı gözyaşları arasında toprağa verdi.

cenaze2KAZA YERİNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Feci kaza, önceki gün Niğde merkezdeki Polis Meslek Eğitim Merkezi’ne ait helikopter pistinde meydana geldi. Merkezde eğitmen olarak görev yapan özel harekat polisi Abdullah Yıldırım, inişe geçen helikopterin pervanesinin çarpması sonucu olay yerinde şehit düşerken, aynı kazada bir diğer özel harekat polisi Azim Doğan da sağ dizinden yaralandı. Doğan, ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.

cenaze_bakan1.5 YIL ÖNE ‘BABA’ OLMUŞTU

Acı haber, şehidin Adana’daki babaocağına ulaştı. Adana’nın merkez ilçesi Yüreğir’e bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde yaşayan şehidin ailesi, oğullarından gelen haberle adeta yıkıldı. Şehit için görev yaptığı Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde bir tören düzenlendi, ardından da cenazesi memleketi Adana’ya gönderildi. Yaklaşık 1.5 yıl önce ‘baba’ olan şehit için Adana Sabancı Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

ŞEHİDİN YEĞENİ POLİSİN ELİNİ TUTUP AĞLADI NİĞDE'DE HELİKOPTER PERVANESİNİN ÇARPMASI SONUCU ŞEHİT OLAN ÖZEL HAREKAT POLİSİ ABDULLAH YILDIRIM'IN ADANA'DAKİ AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ ŞEHİDİN YEĞENİ BİR ÖZEL HAREKAT POLİSİNCENAZEYE GAZETECİLER ALINMADI

Ancak ailenin isteği üzerine cenaze törenine gazeteciler alınmadı. Şehidin, ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omzunda cami avlusuna getirilmesiyle birlikte ağıt sesleri gözyaşlarına karıştı. Törene Vali Mahmut Demirtaş ile CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, AK Parti Milletvekilleri Tamer Dağlı, Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç de katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, şehidin eşi Müjde Yıldırım ile anne Safiye ve baba Zülküf Yıldırım’ı teselli etmeye çalıştı. Okunan duaların ardından şehidin ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılı tabutunu omuzlayan silah arkadaşları, şehit Yıldırım’ı gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı. Şehidin cenazesi, daha sonra Buruk Mezarlığı’ndaki Şehitlik’te toprağa verildi.

YORUM YAP