
Adana ESOB’a bağlı Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AETESO) ile Lukoil Eurasia Petrol A.Ş arasında yapılan protokol ile Türkiye genelindeki 430 petrol istasyonunda ve Adana Şenbayrak Petrol’de, AETESO üyelerine indirimli akaryakıt verilecek.
TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, 2 yıllık indirim protokolü ile üyelerinin araçlarına daha ucuza akaryakıt alma imkanı sağlandığını belirtirken, başta emeği geçen Şenbayrak Otomotiv. Petrol. Ürünleri. San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu. Başkanı Ayhan Şenbayrak’ a ve Lukoil Eurasia Saha Müdürü Tuğrul Onbaşılı’ ya şahsı, yönetim ve denetim kurulu adına sonsuz teşekkür ettiğini bildirdi.
Başkan Abike, “Protokolümüz tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Protokolümüz gereği, tüm meslektaşlarım, üyelerim, Türkiye’nin dört bir yanındaki Lukoil Eurasi Petrol İstasyonları’ndan ve Adana Şenbayrak Petrol’den günün şartlarına uygun olarak belirlenecek oranda indirimden yararlanarak akaryakıtlarını kullanabilecekler. Herkese hayırlı yolculuklar, bol ve bereketli kazançlar diliyorum”dedi.


DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN