DOLAR43,4977% 0.01
EURO51,6034% 0.01
STERLIN59,6299% 0.12
FRANG56,1550% -0.22
ALTIN6.563,31% -3,32
BITCOIN77.583,60-1.506

LİSELİLER İSTİHDAM FUARINDA

Yayınlanma Tarihi :
LİSELİLER İSTİHDAM FUARINDA

liselilerHavuzlubahçe Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 5. Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliğine katıldı.

Adana’da Türkiye İş Kurumu (İş Kur) tarafından düzenlenen 5. Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği düzenlendi. Katılımın yüksek olduğu etkinliğe Havuzlubahçe Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri de katılarak bilgiler aldı. Okul Müdürü Fehime Hale Yıldırım, başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere, butür etkinlği düzenleyen İşkur Başkanı Haşim Meydan vemeği geçen oda başlarına teşekkürlerini sundu. Yıldırım, staj ve okul sonrası iş konsunda yardımcı olunmasından dolayı ayrıca mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

Etkinliğe okul adına Okul Müdürü Fehime Hale Yıldırım, Okul Rehber Öğretmeni Ayşe Gül Coşkun , müdür yardımcısı Mehmet Odur, Edebiyat Öğretmeni Ferhat Kökçü ve öğrenciler katıldı.

YORUM YAP