
Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Ferderasyonu(BPW) Adana Kulübü ve Adana Kadın Girişimciler Derneği(KAGİD) iftar yemeği düzenledi.
“RAMAZAN BEREKETİ İŞ YAŞAMINI KAPSASIN”
On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ‘in gelmesiyle birlikte sevinç ve mutluluk mesajlarının arttığını dile getiren BPW Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Kulübü Başkanı Mimar Ayça Katlav ile KAGİD Adana Başkanı Birsen Uçar Adana Park Zirve Restoran da düzenledikleri iftar yemeğinde birliktelik mesajları verdiler.
BPW Adana Kulübü yöneticileri ve Adana KAGİD yöneticileri ile üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Başkan Ayça Katlav ve Birsen Uçar, iftar yemeğindeki dostluğu ve samimiyeti yaşamlarının her anına yansıtacaklarını söyleyerek Mübarek Ramazan ayı bereketinin tüm iş yaşamını ve insanlığı kapsamasını, ülkeye huzur ve barış getirmesini dilediler. Kulüp üyeleri iftarın ardından birlikte fotoğraf çektirerek geceyi renklendirdiler.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN