
Akbank, yerel kültür mirasının gelişimi ve yaşatılması amacıyla her yıl binlerce insanı biraraya getiren ve yöreye canlılık katan “Adana Portakal Çiçeği Festivali”ni destekliyor.
Türkiye genelinde, yerel kültürün yaşatılıp, gelişmesi için yerel festivallere destek veren Akbank, bu yıl ilk katılımını Adana’da gerçekleştiriyor. Akbank, Adana’da 4 Nisan’da gerçekleştirilecek olan “Adana Portakal Çiçeği Festivali”nin sponsorları arasında yer alıyor. Festival kapsamında 1-5 Nisan tarihleri arasında şehrin farklı noktalarında farklı etkinlikler düzenlenecek.
Akbank festival süresince sponsorluğun yanı sıra tüm Adana bölgesi çalışanları, aileleri ve Adana halkıyla festivale katılacak. Akbank çalışanları festival kapsamında korteje katılarak, enstrümanlarıyla festival havasının yaşanmasına destek olacaklar. Ayrıca, festival alanında oluşturulacak Akbank köşelerinde, hatıra fotoğrafları çekimleri için özel tematik bölmeler de kurulacak.
