Ankara Escortları

DOLAR32,3864% -0.12
EURO34,6238% -0.54
STERLIN40,5146% -0.76
FRANG35,2602% -1.15
ALTIN2.389,55% -1,87
BITCOIN60.335,70-3.912

HAVAALANI TAKSİDE SEÇİM VAR

Yayınlanma Tarihi :
HAVAALANI TAKSİDE SEÇİM VAR

havaalanitaksiAdana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncular Esnaf Odası’na (Adana TKKNNEO) bağlı Sınırlı Sorumlu (S.S) Adana 42 No’lu Hava Limanı Birlik Taksi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu ve Denetim Kurulu Seçimi yapıldı. Başkan Umut Baykan, ortaklardan tam destek alarak güven tazeledi.

Adana Şakirpaşa Havalimanı içerisindeki kooperatif binasında gerçekleştirilen genel kurula, Adana TKKNNEO Başkanı Kazım Barışık, esnaf kefalet kooperatifleri seçimleri için il dışında olması nedeniyle aralarında bulunamadığını belirterek, seçimin tüm kooperatif ortaklarına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, genel kurula katılan bütün taksici esnafına selam ve sevgilerini göndererek alkış aldı.

Genel kurul, Bakanlık Temsilcileri Cemal Gül ve İsmail Hakkı Eser’in salonda yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru üzerine başladı. Divanda Bülent Gül’ün başkan, İzzet Aşil’in de kâtip seçilmesi için verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine gündem maddeleri uygulanmaya başladı. Yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ve gelir – gider tablosu ile yeni aidatlar okunarak, ayrı ayrı ibraya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşma yapmak isteyen çıkmayınca, denetim kurulu seçimine geçildi. Kooperatif ortaklarının, İzzet Aşil, Halil Budak’tan oluşan denetim kurulu üyelerinin bulunduğu listeyi oy birliğiyle kabul etmesi üzerine Baykan ve ekibi güven tazelemiş oldu.

Kooperatif Başkanı Umut Baykan, birlik ve beraberlik havasında, samimi bir ortamda tamamlanan olağan mali genel kurul ve denetim kurulu seçimlerinde,  yönetimine ve denetim kurulu üyesi arkadaşlarına oylarıyla destek veren tüm taksici esnafına ve genel kurula katılamasa da tebrik mesajını ileten Birlik Başkanı Kazım Barışık’a teşekkür etti.

YORUM YAP