DOLAR42,5849% 0.03
EURO49,6203% 0.07
STERLIN56,8175% 0.07
FRANG52,8152% 0.09
ALTIN5.753,77% 0,29
BITCOIN90.111,92-2.271

YUMURTALIK’TA EKMEK ÜRETİM TESİSLERİ TEK TEK DENETLENDİ…

Yayınlanma Tarihi :
YUMURTALIK’TA EKMEK ÜRETİM TESİSLERİ TEK TEK DENETLENDİ…

Yumurtalık’ta gıda denetimleri hız kesmiyor

Yumurtalık Belediyesi, halk sağlığı ve güvenliği için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
İlçenin her noktasında gıda işletmelerini, marketleri, manavları, bakkalları tek tek ziyaret eden Yumurtalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kez ekmek üretim merkezlerini denetledi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçede faaliyet gösteren tüm ekmek işletmelerini denetleyen zabıta ekipleri, hem esnafla sohbet etti, hem de hijyene ve sağlığa dikkat edilmesi gereken hususları tek tek anlattı.

BAŞKAN ALTIOK ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ
Esnafın duyarlılığına teşekkür eden Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, amaçlarının sadece esnafı denetlemek olmadığını, tüm esnaf ve sanatkarların sorunlarını, taleplerini de dinlediklerini dile getirdi.

Başkan Altıok, denetimler kapsamında ekmek gramajlarının kontrol edildiğini, temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğun denetlendiğini kaydetti. Başkan Altıok, tespit edilen eksikliklerle ilgili işletmelere gerekli uyarıların yapıldığını dile getirdi ve “Halkımızın sağlığı ve güvenliği için yürüttüğümüz denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

YORUM YAP