Ankara Escortları

DOLAR32,3822% -0.13
EURO34,7867% -0.07
STERLIN40,6470% -0.43
FRANG35,5419% -0.37
ALTIN2.412,49% -0,93
BITCOIN61.616,50-1.448

“HİZMET BİZİM İŞİMİZ”

Yayınlanma Tarihi :
“HİZMET BİZİM İŞİMİZ”

ulascetinkayaSeyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la birlikte büyük bir mücadele örneği sergileyen Yüksek Şehir Plancısı, Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, mazbata almanın heyecanını yaşadı.  Seyhan’ın yeni Başkanı Zeydan Karalar’la el ele vererek hizmeti her kesime ulaştıracaklarını belirten Çetinkaya, seçim sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
Seyhan’ı örnek bir ilçe yapma iddiasıyla yola çıktıklarını ve bu yolda emin adımlarla ilerleyeceklerini dile getiren Ulaş Çetinkaya, bilimsel ve teknik çalışmalarla Seyhan’da etkin bir vizyon sergileyeceklerini kaydetti.
Hizmette ayrım yapmadan vatandaşın ayağına gideceklerini vurgulayan Ulaş Çetinkaya, “Seyhan’da toplumsal çıkarları gözeterek hareket edeceğiz. Kişisel menfaat devrini sona erdireceğiz ve halkımızın emrinde olacağız. Zeydan Karalar başkanımızla birlikte samimi ve örnek hizmetler üreteceğiz. Ekonomide, turizmde, istihdamda, sosyal belediyecilikte ve rutin hizmetlerde farkımızı fark ettireceğiz” diye konuştu.
Ulaş Çetinkaya, yerel seçimlerde Karalar ve CHP’li meclis üyelerine gösterilen ilgi için partili partisiz tüm Adanalılar’a teşekkürü borç bildiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP