DOLAR43,4990% 0.19
EURO51,6240% -0.9
STERLIN59,6039% -0.78
FRANG56,2802% -0.78
ALTIN6.788,96% -9,85
BITCOIN77.192,93-4.942

SON MİTİNGLER

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
SON MİTİNGLER

mitingCHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram’ın Yunusoğlu ve Solaklı’da düzenlediği mitingler, muhteşem geçti.

Yerel seçimler öncesi son mitinglerini yapan CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram,  Yunusoğlu ve Solaklı’da büyük kalabalıklar tarafından karşılandı. Havai fişeklerin patlatıldığı, meşalelerin yakıldığı, davulların çalındığı, halayların çekildiği mitingler büyük bir şölen havası içinde geçti.

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, mitinglerde yaptığı konuşmada, Yunusoğlu ve Solaklı’nın şimdiye kadar yeterli belediye hizmeti alamaması nedeniyle, bundan Başiktaş saatlik escort bayan sonrası için özel ilgiyi hak ettiğini belirterek; “Ben seçildikten sonra Yunusoğlu ve Solaklı ile özel olarak ilgileneceğim. Düğün salonu, taziye evi ve hastane yapacağız.

Çünkü buradaki insanların acil hastalıklarında Bakırköy bakımlı escort 50-60 kilometre kat ederek Adana’ya gidip gelmeleri eziyettir. Bizim ‘Hastane’ vaadimizi duyan Mahmut Çelikcan, aceleyle bir yere ‘hastane’ tabela astırmış.

Ancak tabeladan başka bir şey yok. Söz veriyorum, Bahçeşehir eskort bütün vaatlerimi yerine getireceğim. Siz de bu seçimde parti ayrımını bir kenara bırakıp Orhan Bayram’da CHP’de birleşin” diye konuştu.

YORUM YAP