Ankara Escortları

DOLAR32,3043% -0.11
EURO34,8545% 0.09
STERLIN40,6688% 0.15
FRANG35,6975% -0.14
ALTIN2.413,71% 0,84
BITCOIN63.532,17-1.354

ÜLKÜ TOLUNAY: KADINLAR DEMOKRASİ MÜCADELESİ VERİYOR

Yayınlanma Tarihi :
ÜLKÜ TOLUNAY: KADINLAR DEMOKRASİ MÜCADELESİ VERİYOR

Adana Barosu Demokrat Avukatlar Grubu Başkan Aday Adayı Av. Ülkü Tolunay, hukukun üstünlüğüne saygının birçok sorunu çözeceğini vurguladı

“Demokrasi mücadelesinde artık kadınlar da var”

Ülkü Tolunay’dan CHP’ye ziyaret

“Kadınlar demokrasi mücadelesi veriyor”

4Adana Barosu Demokrat Avukatlar Grubu Başkan Aday Adayı Av. Ülkü Tolunay, Adana Barosu’na mensup avukat arkadaşlarıyla birlikte CHP İl Başkanı Ayhan Barut, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz Sarıeroğulları ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirten ve İl Başkanı Ayhan Barut’un zor ama önemli bir göreve geldiğini belirten Tolunay, “Hayırlı olsun” dedi. Ziyaretleri için Tolunay ve arkadaşlarına teşekkür eden CHP İl Başkanı Ayhan Barut ise göreve geldikleri günden itibaren parti içinde birlik ve bütünlüğü sağlamaya çalıştıklarını, her an seçim olacakmış gibi hareket ettiklerini söyledi.
İl Başkanı Barut’un ardından İl Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Ülkü Tolunay, avukat arkadaşları adına Sarıeroğulları’na çiçek takdim etti.
3HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE İŞARET ETTİ
Türkiye’de kadın mücadelesinin son derece önem taşıdığını vurgulayan Av. Tolunay, “Kadın-erkek eşitliği demokrasinin olmazsa olmazıdır. Görevden kaçmayan, mücadele azmiyle dolu, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen kadınlarımızı kutluyorum. Demokrasi mücadelesinde artık kadınlar da var” dedi. Tolunay, Türkiye’de yaşanan ölümleri, kıyımları protesto etti, bombalı saldırıları kınadı.
1Ülkemiz için baroların oldukça önem taşıdığını, Adana Barosu’nun da toplumsal olaylara duyarlı, kararlı ve dik duruş sergilediğini ifade eden Tolunay, “Ülkemizde hukukun üstünlüğüne saygı gösterilmesi gerekiyor. Barolar, hukukun üstünlüğü, güncel olaylar ve mesleğimizin gelişimi adına önemli söylemlerde bulunuyor, bulunmaya da devam edecek. Hukukun üstünlüğüne saygı olursa bir çok sorun da kendiliğinden çözülür” dedi.
2“ADAYLIĞI SEVİNDİRİCİ”
Av. Ülkü Tolunay’ın uzun süreden bu yana arkadaşı olduğunu belirten CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz Sarıeroğulları da “Kadın mücadelesine katkı koymaya çalışanlar olarak her alanda kadınlarımızın ön planda olmasını istiyoruz. İş Kadınları Derneği’nde birlikte çalıştığımız Ülkü hanımın Baro Başkanlığı gibi önemli bir göreve aday olması sevindiricidir” diye konuştu.

YORUM YAP