DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ALEV COŞKUN GELİYOR

Yayınlanma Tarihi :
ALEV COŞKUN GELİYOR

alevcoskunÇukurova Belediyesi’nin “Her Ayın 19.00’unda” diyerek düzenlediği etkinliklerin bu ayki konuğu eski Kültür ve Turizm Bakanı, gazeteci-yazar Alev Coşkun olacak. Coşkun, “Cumhuriyetin Kazanımları ve Adana’nın Rolü” üzerine konuşacak.

KURTULUŞ SAVAŞI’NDA ADANA’NIN ROLÜ

Adana’da Çukurova Belediyesi tarafından “Her Ayın 19’unda Saat 19.00’da” adı altında yapılan etkinlikte bu ay Kurtuluş Savaşı sırasında Adana’nın üstlendiği rol tartışılacak. Toplantının bu ayki konuğu eski Kültür ve Turizm Bakanlarından gazeteci-yazar Alev Coşkun. Cumhuriyetin kazanımlarını anlatacak olan Coşkun, Adana’nın nasıl bir rol üstlendiğini ve Büyük Önder Atatürk’ün Adana’ya nasıl bir görev verdiği ayrıntılarıyla paylaşma olanağı bulacak. Yazar Coşkun’un Atatürk’ün Samsun’a çıkmadan önceki altı ayı anlatması bekleniyor.

ORHAN KEMAL’DE SAAT 19.00’DA OLACAK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalıların karşısına yine çok değerli bir aydın ile çıkmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek “Sayın Alev Coşkun Türkiye’nin yetiştirdiği çok değerli bir devlet adamı ve ama aynı zamanda iyi bir gazeteci-yazar büyüğümüzdür. 19 Kasım Perşembe akşamı saat 19.00’da Orhan Kemal Kültür Merkezi’mizde vereceği konferans kaçırılmaması gereken bir buluşma olacaktır. Tüm Çukurovalıları ve Adanalıları Adana’nın Kurtuluş Savaşı sırasında nasıl bir görev üstlendiğini öğrenmeye davet ediyorum” dedi.

YORUM YAP