DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SEYHAN’DA EĞİTİM YARDIMI HESAPLARA YATIRILDI

Yayınlanma Tarihi :
SEYHAN’DA EĞİTİM YARDIMI HESAPLARA YATIRILDI
Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi’nin, 4 yıllık fakülte kazanan ihtiyaç sahibi Seyhanlı öğrencilere yönelik karşılıksız nakdi eğitim yardımının birinci dönem ödemesi, koşulları sağlayan öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.
TOPLAMDA 2 BİN TL EĞİTİM YARDIMI
Seyhan Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında devlet üniversiteleri ile vakıf üniversitelerinin 4 yıllık bölümlerine kazanan maddi durumu yetersiz Seyhanlı öğrencilere ödüllendirme amaçlı, karşılıksız olarak toplamda 2 bin TL tutarında eğitim yardımı yapılması yönündeki teklif oybirliği ile karara bağlanmıştı.
KOŞULLARI UYAN 1260 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının birinci ve ikinci döneminde biner lira olmak üzere toplamda 2 bin TL tutarında yapılacak eğitim yardımından yararlanmak isteyen 1700 öğrenci Seyhan Belediyesi’ne başvuru yaptı. Belirlenen koşulları sağlayan 1260 öğrencinin hesaplarına birinci dönem eğitim yardımı olarak biner lira yatırıldı.
EĞİTİM YARDIMININ İKİNCİ YARISI ŞUBAT AYINDA ÖDENECEK
Eğitim yardımının ikinci yarısı koşulları sağlayan ve ilk yarı ödemesini alan öğrencilerin hesaplarına otomatik olarak şubat ayı içerisinde yatırılacak.
HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
Gençlerin Türkiye’nin bugünü ve yarını olduğunun altını çizen Başkan Akay, “Günümüz ekonomik koşullarında ilim, irfan yuvası üniversitelerimizde öğrenim gören gençlerimizin yaşadığı sıkıntıları aşmalarına bir nebze de olsa destek olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız” diye konuştu.

YORUM YAP