Ankara Escortları

DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.510,86-0.375

KİMLER FAUL YAPIYOR?

Yayınlanma Tarihi :
KİMLER FAUL YAPIYOR?

ahmetSarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, 30 mart Pazar günü yapılacak seçimler yaklaştıkça, bazı siyasilerin kaybetme endişesi ile hareket ettiğini ve belden aşağı siyaset yapmayı seçtiğini söyledi.

Başkan Zenbilci, Orhangazi Mahallesi 3235 sokak içinde vatandaşlar tarafından tertip edilen toplantıda projelerini ve rakip adaylar tarafından yapılan iftirayı bulan eleştirilere cevap verdi. Başkan Zenbilci, Orhangazi mahallesinde vatandaşın bu toplantıya gösterdiği ilginin seçimin sonucunu gösteridğini belirterek şunları söyledi: “Sizler kararınızı vermişsiniz. Bizler de 1 Nisan’dan sonra sizlerin bu desteğini karşılıksız bırakmayacağız. Bu mahallenin yol ve park gibi sorunu yok denecek kadar azdır. Bundan sonra sizlerin sosyal etkinliklerini düzenleyebileceğiniz semt konağı yapacağız. Burada çeşitli gün ve etkinlik, düğün, mevlit gibi faaliyetlerde bulunacaksınız. Bir kapalı semt pazarı yapacağız. Kapalı semt pazarı yapacağımız alan yetersiz geldiği için yeni yer arıyoruz. Bir aday arkadaşımız o alanın fotoğrafını çekmiş ve işte Ahmet Zenbilci’nin parkı diye eleştirmiş. Bu arkadaşımız bilmiyor ki oranın kapalı semt pazarı yapılması için ayrılmış bir alan olduğunu. Seçimden sonra buraya biz çok iyi bir park yapacağız onlara da bunu göstereceğiz.”

Başkan Ahmet Zenbilci, son günlerde bazı siyasi parti adaylarının bazı sokak ve parkların fotoğrafını çekerek hiç hizmet yapılmadığı yönünde iddialarda bulunduğuna işaret ederek şunları söyledi: “Bu arkadaşlar belediyecilikten anlamıyor da kendisine bu fikri verenlerde de mi bilmiyorlar? Kılıçlı ve Kızılkaş köylerine broşür dağıtmışlar ve Ahmet Zenbilci buraya hiç hizmet yapmadı demişler. Oysa Kılıçlı ve Kızılkaş köylerine hizmet yapma yetkisi yeni kanunla 1 Nisan’dan sonra ilçe belediyesine geçiyor. Bundan önce oraları sadece büyükşehir ve il özel idarelerinden hizmet alıyordu. Buna rağmen biz başta çöplerin alınması, okul ev cami bahçelerinin düzenlemesi ile köy meydanının kilit parke ile kaplanması gibi bir takım hizmetleri verdik. Buna rağmen köylerin hizmetinin ilçe belediyesi tarafından yapılmayacağını bile bilmeyen bu arkadaşlar, son günlerde benim aileme bile dil uzatacak kadar belden aşağı siyaset yapmaya başladılar. Boks maçını kaybeden boksör rakibine faul yapmaya başlar. Bu arkadaşlar da seçimi kaybedeceği endişesi ile bize bel altı siyaseti ile saldırıyorlar. Sarıçamlı bunu çok iyi biliyor. Benim aileme dil uzatmak hiç kimsenin haddine değildir” dedi.

Bir adayın cep telefonlarına mesaj atarak Tufanbeyli caddesini afallattırdığını iddia ettiğini belirten Başkan Zenbilci, “Bugün cep telefonlarına mesaj geldi. Bir aday daha seçilmeden hizmet yapmaya başlamış. Bu arkadaş hangi yetki ile hizmet yapıyormuş? Kendisine millet böyle bir yetki vermiş mi?. Biz Tufanbeyli caddesinin yapılması için Büyükşehir Belediyesine defalarca başvurduk. Burayı yapmak Büyükşehir belediyesinin hem yetkisinde hem de görevidir. 3 yıldır yapmadığı hizmeti bugün yapması sizlerin isteği ile değil. Bir görevin gecikmiş olarak yerine getirilmesidir.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP