DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ZİRAAT ODASI’NIN ÜRETTİĞİ RÖMORKLAR ÇİFTÇİNİN HİZMETİNDE

Yayınlanma Tarihi :
ZİRAAT ODASI’NIN ÜRETTİĞİ RÖMORKLAR ÇİFTÇİNİN HİZMETİNDE

romork (1)Türkiye’nin en geniş tarım arazilerinden birine sahip Konya’nın Cihanbeyli ilçesinin Ziraat Odası, çiftçiye destek için önemli bir proje hayata geçirdi.
Kendi öz sermayesi ile römork imalatına başlayan Cihanbeyli Ziraat Odası, imal edilen 16 römorkun satışını gerçekleştirdi.
Ziraat Odaları, çiftçinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdikleri projelere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Bölge çiftçilerinden gelen talebi değerlendiren Cihanbeyli Ziraat Odası römork imalatına başladı. Yalnızca kendi öz sermayesini kullanarak bir yıllık sürede 20 adet römork imal eden Ziraat Odası, bu römorkların 16’sının satışını gerçekleştirerek çiftçinin hizmetine sundu.
Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, piyasadaki kalitesiz römorkların önüne geçmek amacıyla üretimine başladıklarını belirtti. 6-8 ve 10 ton taşıma kapasiteleri olan römork üretimi gerçekleştirdiklerini belirten Yeşilırmak, şunları söyledi:
“Çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda hareket ettik. Onların beklentilerini dinleyerek en kullanışlı ve kaliteli römorkun imalatını gerçekleştirdik. İlk etapta, birinci kalite malzeme ve üst düzey işçilikle geliştirdiğimiz prototipi çiftçimizin beğenisine sunduk. Çiftçimiz prototip römorku memnuniyetle karşıladı, onlardan gelen destekle üretime başladık.”

romork (2)-“Hedefimiz römork ihracatçısı olmak”-

İmalatı tamamlanan römorkları, 2018 Mart ayında düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardıklarını anlatan Yeşilırmak, römorkun katılımcılardan tam not aldığını belirtti.
Fuara katılan çiftçi ve firmaların, römork talep ettiğini söyleyen Yeşilırmak, şunları kaydetti:
“2019 yılında mevcut üretimimizin en az 3 misline ulaşmayı hedefliyoruz. Fuarda gördüğümüz ilgi karşısında yeni bir hedefimiz ise römork ihracatçısı olmak, Cihanbeyli Ziraat Odası markasını dünya çiftçileriyle buluşturmak. Üretim römorkla sınırlı kalmayacak. Hedefimiz, çiftçimizin ihtiyaçları doğrultusunda farklı tarım aletlerini de üretmek. Çiftçilerimizin sap atıklarının bertaraf edilmesi konusunda da beklentileri var. Sap kıran dediğimiz tarım aletinin üretimi için de kolları sıvayacağız.”

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış